Aţi văzut această minoră? Sunați la 112. Familia o caută cu disperare!

298

Foto Muntean StelutaPoliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu și Postului de Poliție Iacobeni caută o minoră care în data de 23 februarie a plecat voluntar de la domiciliul său din satul Netuș.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.
În data de 25 februarie, în jurul orei 08.30, la sediul Postului de Poliție Iacobeni  s-a prezentat un bărbat domiciliat în satul Netuş, care a sesizat dispariţia de la domiciliu a nepoatei sale MUNTEAN STELUȚA, în vârstă de 12 ani. Bărbatul a declarat faptul că minora a plecat voluntar de acasă în data de 23 februarie, fără a mai reveni.
Semnalmentele minorei:
150 cm înălțime, aprox. 50 – 55 kg, ochi căprui, părul negru, lung, prins în cozi, fără semne particulare. La data dispariției, minora purta pantalon blue jeans albaștrii și un pulover închis la culoare.
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Cineva scrie

    E „indie” so relax

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.