spargere masina
FOTO - Arhivă

spargere masinaUn bărbat de 42 de ani din Arad a dat probabil lovitura vieții lui. A spart o mașină parcată vineri în jurul orei 11.00 pe strada Putnei și a furat din ea a numai puțin de 15.000 de euro. Poliția l-a prins însă în scurt timp pe strada Dima.

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a spart un autoturism din care a sustras 15.000 de euro. Suspectul a fost prins și reținut la câteva minute de o patrulă din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu.
În data de 26 februarie, în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic că o persoană de sex masculin a pătruns într-un autoturism ce se afla parcat pe str. Putnei din municipiul Sibiu, iar din interior a sustras bunuri.
La fața locului a fost direcționat cel mai apropiat echipaj de poliție care, în urma activităților specifice desfășurate, a reușit în câteva minute identificarea și prinderea persoanei suspecte pe strada Dima, în curtea unui imobil în care funcționa o societate comercială.
Asupra bărbatului polițiștii au găsit 15.000 de euro, sumă reclamată ca sustrasă din autoturism. Prejudiciul, recuperat în totalitate, a fost restituit părții vătămate.
”Suspectul, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în județul Arad, a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și ulterior, Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Polițiștii sibieni continuă acțiunile în vederea prevenirii furturilor din auto și identificării persoanelor care comit astfel de fapte.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu