Horațiu Rusu este noul președinte al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. A câştigat alegerile „la mustață”!

417

Conferentiarul universitar doctor Horațiu Rusu, director al Departamentului de jurnalism, relații publice, sociologie și psihologie din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu este noul președinte al Senatului ULBS.

image

În urma votului desfășurat în 29 februarie, conf. univ. dr. Horațiu Rusu a obținut 39 de voturi, în timp ce contracandidatul său, prof. univ. dr. inginer Daniel Volovici, de la Facultatea de Inginerie a obținut 31 de voturi, iar trei voturi au fost nule.
La ședința de Senat au fost prezenți 73 din cei 84 de membri, astfel că cvorumul de două treimi (56 membri) a fost atins.
”Este o mândrie și o onoare pentru mine să fiu reprezentantul celui mai înalt for decizional al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Împreună cu colegii din Senat, cu dl. prof. univ. dr. ing rector Ioan Bondrea și întreg mediul academic al ULBS vom căuta cele mai bune soluții pentru a continua procesul de transformare a universității într-o instituție implicată activ în dezvoltarea comunității, o instituție de interes regional și, în acelasi timp, să continuăm pe drumul internaționalizării ULBS”, a declarat conf. univ. dr. Horațiu Rusu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.