Revolta supremă împotriva sistemului. Left on Purpose rulează la Astra Film Cinema

0 160

Left on PurposeÎn mijlocul unei filmări despre viața sa, Mayer Vishner a cărui singură rațiune de a trăi în tinerețe a fost revolta, declară că timpul său a trecut, că nu are nimic în comun cu noua generație de tineri protestatari și îi mărturisește regizorului că se va sinucide.

Justin Schein trebuie să ia o decizie, fie pune capăt filmărilor pentru că decizia lui Mayer contravine ideii lui inițiale, fie folosește filmul ca un pretext pentru a-și ține intervievatul (și prietenul) în viață.
La doar 16 ani, Mayer și-a găsit locul în contracultura șaizecistă. Protestele lui și ale prietenilor săi au pus întrebări despre drepturile omului și libertate în cel mai pur mod cu putință. Și a rămas consecvent toată viața cu revolta aceea, în timp ce foștii lui colegi au renunțat treptat la activism, și-au întemeiat familii și rând pe rând l-au abandonat. Singur, într-un apartament din New York, Mayer se luptă cu depresia clinică și cu dependența de droguri și alcool.
Left on Purpose oferă o perspectivă cinematografică rară asupra prieteniei dintre un regizor și subiectul lui într-un moment limită. Filmul va fi proiectat joi, 3 martie de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11). Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...