Primăria Sibiu face primii pași concreți pentru modernizarea străzii Ecaterina Varga

568

ecaterina vargaO nouă stradă din cartierul Lazaret va fi modernizată cu fonduri din bugetul local, pentru contractarea lucrărilor Primăria Sibiu promovând deja o procedură electronică de achiziție.

“Luna trecută am semnat contractele de modernizare a străzilor Principatele Unite și Strungului, ambele situate în cartierul Lazaret. Luna aceasta începem demersurile pentru modernizarea străzii Ecaterina Varga, o stradă neasfaltată din această zonă”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Rețelele de apă și canalizare au fost reabilitate deja pe contracte anterioare, în anul 2015 și respectiv 2013. Și rețeaua de gaz a fost modernizată de către societatea deținătoare. Contractul licitat în prezent prevede modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor, precum și modernizarea și extinderea iluminatului public. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1.345.248,84 lei.
Termenul de depunere a ofertelor pentru acest contract este data de 17 martie. După semnarea contractului și emiterea ordinului de începere, constructorul selectat va avea patru luni ca termen de finalizare a lucrărilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi