VIDEO – Sediu nou pentru serviciul de ambulanță din oraș. La fosta unitate de aviație!

0 396

aviatie mediasServiciul de ambulanță al municipiului Mediaș se va muta în viitor într-un sediu nou ce va fi amenajat în locația fostei unități militare de aviație din oraș.

Ambulanţa Mediaş se va muta într-un sediu nou la fosta unitate militară de aviaţie, anunta novatv.ro.
În aceeaşi locaţie se doreşte şi amenajarea unui heliport, însă lucrurile depind în primă fază de o hotărâre de guvern care să transfere clădirea fostului corp de gardă din patrimoniul Ministerului Administraţiei şi Internelor către cel al municipiului Mediaş.
Amenajarea unui nou spaţiu pentru substaţia Mediaş a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu a fost discutată miercuri la sediul municipalităţii medieşene, în cadrul unei întâlniri la care a participat preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, Prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli dar şi dar şi managerul general al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sibiu, Felicia Alina Tărnăuceanu. Intenţia este ca sediul ambulanţei să se mute într-o clădire de la fosta unitate militară de aviaţie, care aparţine în momentul de faţă Ministerului Administraţiei şi Internelor.

video

Sursa info: novatv.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.