trafic restrictii valea oltului

trafic-restrictii-valea-oltuluiȘoferii care vor tranzita Valea Oltului pe Drumul Național 7, se vor lovi începând de luni 7 martie, de o porțiune de drum unde traficul se va desfășura dirijat de semafor. Timp aproape patru luni se fac lucrări de consolidare a viaductului Cârligul Mic, între Căciulata și Brezoi.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că  în perioada 07.03.2016 – 30.06.2016, traficul rutier va fi restricţionat pe sectorul drumului naţional DN 7 cuprins între km 200+615 – km 200+815.
Restricţia se impune urmare a executării lucrărilor de „Consolidare viaduct pe DN 7, km 200+615 – km 200+815 peste Malul Lacului la Cozia (viaduct Cârligu Mic)”.
Pe perioada instituirii măsurii de restricţionare, circulaţia rutieră se va realiza cu dirijarea traficului alternativ, pe un singur sens de deplasare.
”Precizăm că, în acord cu reglementările în vigoare, respectiv Legea 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările ulterioare, conducătorii auto au obligaţia să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la locul desfăşurării evenimentului. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale”, se arată într-o informare remisă Ora de Sibiu, de către CNADNR.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns