Reacția lui Ioan Cindrea: ”Îmi văd de activitatea mea la Consiliul Județean. O să candidez pentru un nou mandat!”

0 197

Ioan-CindreaActualul președinte al Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a declarat zilele trecute după o vizită efectuată la Mediaș, că în ciuda tuturor atacurilor venite la adresa lui în ultima vreme, nu va demisiona.

Mai mult Ioan Cindrea a declarat pentru Nova TV Mediaș că o să candideze primul pe lista PSD pentru Consiliul Județean și mai vrea un mandat de președinte al instituției pe care o administrează de patru ani. ”O să îmi văd de activitatea mea la Consiliul Județean până la sfârșitul mandatului și o să candidez ca și consilier județean, primul pe listă pentru președinția Consiliului Județean Sibiu”, a spuc Cindrea.
Acesta a explicat și de ce mandatul său de președinte al CJ Sibiu nu trebuie să înceteze. ”Poveștile care apar că tebuie să îmi dau demisia sau nu… Legea este foarte clară. Sancțiunea pe care am primit-o pentru fapta făcută, nu impune încetarea mandatului de președinte al Consiliului Județean, doar în cazul unei condamnări definitive cu executare”, a afirmat Cindrea. Sursa video: Nova TV Mediaș

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.