Carabulea si fiul său contestă măsura de arest preventiv si cer eliberarea. Când se judecă cererea!

0 206

PmIlie Carabulea si fiul sau Oprea Carabulea au contestat la Curtea de Apel Alba Iulia, decizia dispusa de Tribunalul Sibiu, prin care cei doi sunt retinuti in arest preventiv pentru 30 de zile in noul dosar de la Carpatica Asig. Miercuri se judeca toate contestatiile.


image

Contestaţiile formulate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sibiu şi cei 7  inculpaţi împotriva încheierii penale din 05.03.2016 dispusă de Tribunalul Sibiu în dosarul576/85/2016 se vor judeca la Curtea de Apel Alba Iulia miercuri, 09.03.2016, începând cu ora 13.
Prin încheierea contestată din 05.03.2016 Tribunalul Sibiu a admis propunerea formulată deDirecţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sibiu de arestare preventivă pentru 30 de zile cu privire la Carabulea Ilie şi alţi 4 inculpaţi iar faţă de alţi 2 inculpaţi  a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Inculpaţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu, fals informatic, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Toată lumea a făcut contestație
Contestaţiile formulate de cei 6 inculpaţi împotriva încheierii penale din 05.03.2016 dispusă de Tribunalul Alba în dosarul 797/107/2016 se vor judeca la Curtea de Apel Alba Iulia miercuri, 09.03.2016, începând cu ora 12.
Prin încheierea contestată din 05.03.2016 Tribunalul Alba a admis propunerea formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor 6 inculpaţi, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituire a  unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare de bani.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...