Spectacole de balet de primă clasă la Sibiu. Surpriză mare pentru spectatoare!

0 227

PProgramul Teatrului de Balet Sibiu continuă în martie cu spectacolele „Paquita”, „Anotimpurile” și încă o reprezentație, la matineu, a spectacolului „Trilogie Ionesco”.

image

Teatrul de Balet Sibiu a prezentat la începutul lunii martie, miercuri 2 martie 2016,  reprezentația spectacolului de balet neoclasic „Trilogie Ionesco” – TBS fiind singura companie de dans din România care are în repertoriu un spectacol de balet inspirat de piesele de teatru ale lui Eugen Ionesco: „Lecția”, „Scaunele” și „Rinocerii”. După spectacolul din data de 2 martie 2016, toți dansatorii TBS au coborât de pe scenă și au oferit flori de mărțișor tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente la spectacol.
„Întâlnirea dintre public și artiștii TBS a fost una emoționantă atât pentru doamnele și domnișoarele din public, cât și pentru dansatorii teatrului. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, transmitem tuturor doamnelor și domnișoarelor urarea noastră de „La mulți ani!” și le dorim tuturor o primăvară frumoasă și caldă”, spune Ovidiu Dragoman, Director al Teatrului de Balet din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.