poate de data asta se termină bine. csu joacă luni cu steaua la sala transilvania!

csuCSU Sibiu dispută luni de la ora 18.00 o partidă extrem de grea, în fața unei echipe cu pretenții în campionat și care aspiră cu șanse mari la titlul de campioană. Sibiul are șapte înfrângeri la rând, dar antrenorul Fleșeriu spune că pentru el nu contează locul pe care CSU termină înainte de play-off.

Sibiul caută luni să obțină primul succes în prima grupă valorică. De data aceasta CSU joacă cu Steaua, una din echipele care au șanse să câștige campionatul în acest sezon. Sibiul, chiar dacă pe hârtie pare să aibă șansa a II-a la victorie, va juca așa cum spune și antrenorul Fleșeriu, motivată pentru un succes. ”În această a doua fază a campionatului, toate meciurile sunt foarte grele. Steaua vine la Sibiu din postura de contra candidată a celor din Oradea, la primul loc, iar dacă vor câștiga meciul cu noi au posibilitatea să urce pe prima poziție. Cu siguranță vor face totul pentru a câștiga, dar și noi vom încerca să facem un meci bun și sperăm într-un rezultat pozitiv, de data aceasta. Noi am jucat câteva meciuri bine, la Craiova, Mureș, acasă cu Oradea. Doar în meciul cu Clujul am jucat mai slab, forțați de adversari, dar suntem pe drumul cel bun și încercăm să continuăm. Meciurile acestea contează mult pentru pregătirea dinaintea PlayOff-ului. Pentru majoritatea echipelor contează și locul de pe care pleacă în PlayOff, dar pentru mine acest aspect contează mai puțin. E mai important să vad că doi sau trei jucători progresează în direcția pe care mi-o doresc, astfel încât să am mai multe opțiuni în abordarea meciurilor din PlayOff. După meciul cu Clujul au apărut niște accidentări, așa cum s-a și observat în mecul cu Craiova, când nu am putut folosi doi jucători. Avem, în continuare, accidentați. Oarecum e normal pentru că au fost numai meciuri tari, și apar astfel de probleme, dar nu vor mai dura mult”, a spus Dan Fleșeriu.
Tânărul Vlad Tincu spune că meciul va fi greu și speră ca el și coechipierii să gestioneze altfel finalul de partidă și să nu mai piardă meciuri pe care le-au avut în mână, cum a fost cu Mureș sau Craiova.
”Meciurile din această grupă sunt grele și vor mai fi pentru că urmează returul.Chiar dacă am pierdut toate meciurile de până acum, din această a doua fază a campionatului, ne bucurăm că suntem în primele șase și luptăm în fiecare meci pentru ca câștiga.  Vom încerca și luni să luptăm pentru a câștiga. Din păcate, în ultimele meciuri nu am reușit să gestionăm finalul. E frustrant să conduci tot meciul și pe final să pierzi. Va trebui să fim atenți în ultimul sfert. Legat de minutele pe care mi le acordă domnul antrenor, vreau să îi mulțumesc pentru această șansă. Contează foarte mult pentru mine, pentru că așa câștig experiență. Sper că vom câștiga luni. Suporterii contează foarte mult și sper să vină în număr cât mai mare la sală. E un meci important, cu o echipă pretendentă la titlu și îi așteptăm la meci”, a spus Vlad Tincu.
Partida de luni este în direct pe Digi Sport, de la ora 18.00.

Ultima oră

Comentariul meu