un vâlcean care dorea să își mute afacerile la sibiu, găsit spânzurat la sediul firmei sale

lumanareUn afacerist în vârstă de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care dorea să își mute afacerile la Sibiu, a fost găsit zilele trecute spânzurat la parterul clădirii unde avea sediul firmei sale.

Tragedie în această după-amiază de joi, 10 martie 2016, într-o familie din Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 38 de ani s-a spânzurat chiar în incinta spălătoriei pe care o deţinea, el fiind găsit mort de socrul său, anunta voceavalcii.ro.
Poliţiştii au primit un apel pe 112 în jurul orei 16.00, fiind anunţaţi că Andrei Ionescu – patronul unei spălătorii auto din zona Complexului M, s-a sinucis. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit cadavrul bărbatului, ei deschizând un dosar penal pentru moarte suspectă.

Avea probleme financiare. Dorea să își relanseze afacerile la Sibiu
Conform unor surse din apropierea familiei, se pare că Andrei Ionescu avea mari probleme financiare de la un timp încoace, el fiind nevoit să vândă două etaje ale clădirii în care se desfăşura şi activitatea spălătoriei, iar de curând scosese la vânzare şi spălătoria, intenţionând să-şi mute afacerile la Sibiu.
Numai că, se pare că problemele cu banii l-au dărâmat psihic pe bărbatul de 38 de ani, care ar fi avut nevoie chiar şi de un tratament medicamentos pentru a trece peste o depresie.
Conform martorilor, Andrei Ionescu se pare că a fost găsit decedat într-o încăpere de la parterul clădirii, încăpere pe care o folosea ca birou. El s-a spânzurat de o „traversă care manipula uşa de la garaj”, folosindu-se de un cablu electric pentru a-şi lua viaţa. Din păcate, cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic, doar să constate decesul.

Ultima oră

Comentariul meu