Trei câini de la Centrul Chinologic Sibiu au ajutat poliţiştii din Giurgiu

0 217

caini

Peste 70 de polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu — structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, acțiuni speciale și poliție rurală, împreună cu reprezentanți ai Direcției Rutiere din IGPR, ai Inspectoratului General pentru Imigrări și 3 conductori câini din cadrul Centrului chinologic Sibiu, au organizat și desfășurat în județul Giurgiu o acțiune punctuală pe Drumul Național 5 Giurgiu-București, în zona comunei Daia, pentru verificarea modului de respectare a cadrului legal în domeniul transportului de persoane și mărfuri.
Din dispoziția șefului Poliției Române acțiunile s-au desfășurat la nivel național, în județele limitrofe cu state non-UE sau la frontiera de sud a României, aproximativ 500 de polițiști acționând suplimentar în peste 100 de filtre.
La nivelul județului Giurgiu, într-o singură zi au fost constatate 3 infracțiuni rutiere și aplicate 77 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 34.500 lei, cele mai multe dintre acestea pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 5 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...