”Cadou” de la E.ON. Șapte localități din județul Sibiu rămân miercuri fără gaze!

1 241

gazE.On Distribuție anunță că serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 16 martie, în şapte localităţi din judeţul Sibiu. Întreruperea va fi operată în intervalul 8.00 – 18.00.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz, E.ON Distribuţie România anunță că este ”nevoită” să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri 16 martie a.c., începând cu ora 8.00, în localităţile Şeica Mare, Şeica Mică, Boarta, Veseud, Ruşi, Slimnic şi Hamba din judeţul Sibiu.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.
”Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, se arată într-o informare de presă a celor de la E.On Distribuție.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. dorin scrie

    bai prostilor, sunt niste lucrari ample facute de Transgaz care erau necesare la conducta magistrala Copsa – Sibiu … cum dracu vreti sa se lucreze fara ca sa se opreasca gazul? credeti ca nu se degradeaza in timp o conducta de fier?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.