foto-muzicantii din bremen-catalina draghici (3)

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anunță anularea reprezentațiilor programate în acest final de săptămână pentru spectacolul „Cel mai mare Gulliver” și înlocuirea acestora cu „Muzicanții din Bremen”.

Din motive tehnice, independente de voința organizatorilor, avanpremiera spectacolului „Cel mai mare Gulliver” din acest final de săptămână a fost anulată. Sâmbătă, 19 martie, de la ora 18:00 și duminică, 20 martie, de la ora 11:00, actorii sibieni vor prezenta spectacolul „Muzicanții din Bremen”. Toate biletele achiziționate pentru spectacolul „Cel mai mare Gulliver” vor fi rambursate. „Biletele achiziționate online au fost deja rambursate în conturile bancare folosite de cumpărători, iar posesorii de bilete achiziționate prin agenția de la sediul teatrului sunt rugați să solicite contravaloarea acestora până cel târziu la finalul lunii. În momentul de față mai sunt 41 de bilete ce nu au fost rambursate. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”, a decalarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

Reprezentațiile programate în acest weekend la Sibiu vor marca și Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, eveniment sărbătorit pe data de 20 martie, în fiecare an, începând cu 2001. „Muzicanţii din Bremen / Die Bremen Stadtmusikanten”, este o adaptare după Frații Grimm în regia lui Lilly Krauss Kalmar, pe muzică compusă de Florin Grigoraş. Producția Teatrului pentru Copii din Sibiu reuşeşte să păstreze substanţa iniţială şi specifică poveştilor prin mijloacele tradiţionale teatrului de păpuşi. Povestea spune că un măgar, ce nu îi mai avea trebuinţă stăpânului său, a pornit la drum spre oraşul Bremen pentru a deveni muzician în orchestra oraşului. Călătoria se dovedeşte a fi o întreagă aventură, plină de culoare şi ritm, alături de un câine, o pisică şi un cocoş, noii prieteni ai drumeţului. Din distribuţia acestui spectacol fac parte actorii Angela Páskuy, Stühler Claudia, Daniela Dragomir, Adrian Prohaska şi Jenö Major. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Intrarea publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, duminica între orele 10:00 – 14:00 sau online prin teatrulgong.ro și eventim.ro sau în rețeaua Orange și Librăria Humanitas din Sibiu. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Ultima oră

Comentariul meu