Polițistul Godină va lansa o carte pentru copii. Ce a spus la Sibiu despre acest proiect!

0 228

godina foto sibiuMarian Godină a anunțat la lansarea cărții „Flash-uri din sens opus”, ce a avut loc marți seară la Sibiu, că în aproximativ două luni va scoate pe piață o carte dedicată copiilor. Acesta a mărturisit însă că nu s-a apucat încă să o scrie.

Polițistul Marian Godină, autorul cărții „Flash-uri din sens opus”, va lansa în curând o carte pentru copii, au anunțat reprezentanții editurii Curtea Veche, anunta agerpres.ro. Vreau să vă anunț că Marian dorește să publice o carte pentru copii. El consideră că schimbarea trebuie să înceapă de la cei mici. Undeva în luna mai, iunie vom avea o carte, o carte dedicată copiilor, în care Marian vrea să-i învețe ce e Poliția. (…) Sperăm ca împreună să schimbăm ceva”, a anunțat marți seara, la Sibiu, Maria Desmirean, din partea Editurii Curtea Veche.
Prezent la lansarea cărții sale la Sibiu, polițistul Marian Godină spune că lui „nu îi ia mult timp să scrie o carte”.
„Nu m-am apucat încă să o scriu. Nu îmi ia foarte mult să scriu o carte. Nici la aceasta nu m-am chinuit prea mult. Este o carte în care voi încerca să vadă în noi, niște prieteni”, a răspuns Godină întrebărilor jurnaliștilor.
Cartea care l-a făcut celebru, „Flash-uri din sens opus”, s-a vândut până în prezent într-un tiraj de 40.000 de exemplare, potrivit reprezentanților Editurii Curtea Veche.
Atât de cunoscut a ajuns polițistul brașovean încât procesele sale verbale date șoferilor amendați au ajuns să fie vândute pe site-urile de anunțuri. La lansarea cărții de la Sibiu au fost prezenți peste o sută de cititori, printre care s-au numărat și doi polițiști, unul dintre aceștia fiind însoțit de un câine polițist. Chiar și polițiștii prezenți la lansarea de la Sibiu au râs când Marian Godină i-a spus unei cititoare: „La dumneavoastră la serviciu aveți sigur un prostăvan, la noi prostăvanul e vizibil.” Sursa: agerpres.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.