Începe sezonul recrutărilor la Sibiu. Ce oportunități sunt disponibile în cadrul Târgului de Cariere!

0 341

targul de cariere sibiuPeste 35 de companii și organizații participă la Târgul de Cariere de la Sibiu, în 23 și 24 martie, la Ibis Hotel. Angajări importante fac companiile Accenture, Arvato Bertelsmann, Lidl, BearingPoint, Office Depot, Star Transmission, Stefanini, Sykes.

„Accenture va recruta angajați pentru mai multe orașe țară, în condițiile în care compania este prezentă la București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Târgu-Mureș. Arvato Bertelsmann caută peste 50 de persoane pentru posturi precum Frontline Customer Advisor, Back Office Assistant, Resource Coordinator. Sunt căutați candidații care cunosc germana, suedeza, engleza, norvegiana, daneza. Retailerul Lidl vrea să angajeze pentru pozițiile disponibile în cadrul magazinelor, precum și pentru rolurile de management. De asemenea, studenții pot aplica pentru joburile part-time”, declară Louisa Olar, directorul Târgului de Cariere.
Compania BearingPoint are disponibile peste 50 de posturi în Sibiu, Timișoara și București, la Office Depot se caută vorbitori de engleză, germană și franceză, iar Star Transmission, companie din domeniul auto&automotive angajează ingineri, specialiști IT și logisticieni. Angajări face și compania Stefanini, unde există posturi atât pentru IT-iști, cât și pentru vorbitori de germană. Limbile străine sunt importante și pentru alți angajatori, ca de exemplu Sykes, care recrutează vorbitori de engleză, italiană, germană, spaniolă, bulgară și portugheză.
În plus, oportunități variate de carieră aduc angajatori precum Addeco, Auchan, CEPROCS, CGS România, Conectys, DesleeClama, Generali, HARTING România SCS, Hotelul Continental Forum din Sibiu, IMC Information Multimedia Communication, Impegio, KFC, Kromberg&Schubert, KeepCalling, KUKA Systems, Marquardt Schaltsysteme, MHP, McDonald’s, METRO SYSTEMS România, NTN-SNR Rulmenţi Sibiu, Penny Market, PEPCO, SGP GROUP, TRIGO Group, VIRUTAL7, Visma Services România.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.