VIDEO – Casa mea, filmul săptămânii la Astra Film Cinema. Merită văzut!

0 396

my home 1Natasha are grijă de 2 soți, 4 copii, 7 purcei și o turmă de capre, toți trăind la o fermă înconjurată de blocuri mamut într-o zonă rezidențială nouă a Kievului.

Cartierul de blocuri s-a dezvoltat pe terenul unui fost sătuc ai cărui locuitori au fost forțați să plece de către marii dezvoltatori la începutul anilor ’90. Natasha nu s-a lăsat dusă și e hotărâtă să nu cedeze în lupta cu autoritățile pentru proprietatea ei, nici măcar atunci când căminul pare că se năruie din interior. În 2013, casa lor este distrusă într-un incendiu inexplicabil, o parte din animale sunt ucise, dar cu toate acestea Natasha își găsește forța interioară pentru a merge mai departe: ”Vom reconstrui și vom continua lupta pentru drepturile noastre”.
Va reuși Natasha să își apere căminul? Filmul Casa mea (regia: Jiri Stejskal) – cel mai bun documentar, competiția Europa Centrală și de Est la AFF 2015 este o pledoarie pentru individualitate într-o societate globalizată, mizând pe profunzimea personajelor, un umor subtil și o imagine cinematografică impresionantă.
Doar în această săptămână proiecția are loc miercuri, 23 martie, de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11). Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.