Ora de Sibiu
Știri in direct

În 25 martie se împlinesc 194 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne. La Sibiu se organizează mai multe activităţi

129

ipj sibiu

Ziua Poliţiei este marcată la Sibiu printr-o serie de evenimente şi activităţi. Programul complet ai zilei de 25 martie:

Vineri, 25 martie a.c., începând cu ora 0930, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 situat în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, va avea loc ceremonialul de depuneri de jerbe şi coroane de flori în memoria eroilor noştri.

Şedinţa festivă dedicată acestei zile, în cadrul căreia va fi evocat momentul aniversar se va desfăşura, la ora 1100, în incinta Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra Sibiu – intrarea a treia, (sala de conferinţe).

Începând cu ora 1200, zona scenei de pe lac situată în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra Sibiu, vor fi amenajate standuri expoziționale cu tehnică folosită în activitatea de poliție: laboratorul mobil folosit de Serviciul Criminalistic, autospecialele folosite de polițiști în misiunile operative, precum și dotarea luptătorilor SAS. Pe perioada desfăşurării activităţilor, intrarea în incinta Muzeului Civilizaţiei Populare Astra este gratuită.

De asemenea, vor avea loc demonstrații ale echipajului canin din cadrul Poliției Municipiului Sibiu. O echipă mixtă, formată din polițist conducător și câine va efectua demonstrații.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...