arsuri
Foto Arhivă

arsuri pacient foto arhivaUn bărbat în vârstă de 48 de ani a fost reținut miercuri de către polițiștii sibieni și încarcerat în arestul IPJ Sibiu, pentru că are de ispășit o condamnare de 7 ani și 10 luni pentru tentativă de omor. Acesta a turnat diluant pe angajatul unui bar din Ștrand, după care i-a dat foc, omul ajungând în stare gravă la spital.

În data de 23 martie, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, Compartimentul Urmăriri, au identificat şi prins pe raza municipiului Sibiu un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, pe numele căruia Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 7 ani şi 10 luni, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor şi săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.
”Acesta în noaptea de 08/09.05.2014, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a stropit cu lichid inflamabil, pe care apoi l-a aprins, un sibian în vârstă de 31 de ani, precum şi obiecte din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sibiu, provocând victimei arsuri care i-au pus viaţa în pericol”, spun cei de la IPJ Sibiu.

Scandalagiu și mereu pus pe harță
Belașcu Ioan era client vechi al unui bar din cartierul Ștrand. Acolo s-a petrecut și oribila întâmplare, în urmă cu aproape doi ani. Victima căreia acesta i-a dat foc după ce l-a stropit cu diluant, este chiar fratele patronului acestei unități, el fiind angajat al barului. Se pare că agresorul făcea scandal în mod repetat în acel bar, iar cei de acolo au luat decizia să nu îl mai servească. În seara zilei de 8 septembrie, acesta a intrat în bar și a cerut o bere. Barmanul l-a servit și bărbatul a plecat, dar s-a întors în scurt timp spunând că vrea să se uite la un meci de fotbal și mai dorește și băutură. Angajatul l-a informat că nu mai primește nimic de băut, moment în care agresorul a scos un recipient cu diluant inflamabil, l-a stropit pe barman și o parte din mobilierul din incintă și apoi le-a dat foc. Barmanul a fost grav rănit și dus de urgență la Spitalul Județean Sibiu. Acum agresorul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. foto: arhiva

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns