violata

Poliţiştii sibieni au de desluşit un caz…întortocheat. O femeie din Biertan le-a spus că a fost violată. Cel puţin aşa crede. Nu îşi mai aduce bine aminte, pentru că era cam…beată.

Femeia de 44 de ani, din comuna Biertan a mers la Poliţia din sat şi a declarat că a fost violată. Conform procedurilor, cazul a fost preluat de un procuror, dar când acesta a luat-o la întrebări pentru a afla cât mai multe detalii, răspunsul acesteia l-a bulversat: ”Nu știu sigur, eram beată…”.
Oamenii legii trebuie acum să aştepte raportul medico-legal pentru a afla dacă femeia a fost sau nu victima unei agresiuni sexuale.
Tot ce şi-a amintit femeia a fost că, în urmă cu aproape o săptămână, în noaptea de joi spre vineri, a băut vin cu fratele ei. Atâta vin au băut, încât, la un moment dat i-a luat somnul pe amândoi. Femeia crede că, noaptea, doi bărbaţi au bătut la geam şi apoi au deschis poarta şi au intrat în casă pe uşa care rămăsese descuiată, apoi au violat-o. Aceasta le-a mai spus anchetatorilor că nu a putut opune rezistenţă şi că nu ştie cine sunt cei doi care au intrat noaptea la ea în casă şi au siluit-o.
A doua zi, vineri, când s-a trezit din beţie, după presupusul viol, femeia a făcut curățenie în casă şi apoi a plecat să depună pângere.
Cum anchetatorii nu au mai găsit în casă nicio probă care să ateste fapta – din cauza curăţeniei exemplare făcute de posibila victimă – în afara unui obiect de lenjerie intimă care îi aparţine acuzatoarei, au cerut medicilor legişti un raport medico-legal care ar putea lămuri pe toată lumea: dacă violul a fost real sau doar în închipuirea femeii.

Sursa www.libertatea.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns