csu sibiu

csu sibiuCSU Sibiu dispută sâmbătă de la ora 19.00 cea de a șasea întâlnire cu BC Mureș, în actualul sezon. În precedentele cinci mureșenii s-au impus de fiecare dată. Meciul este în direct și pe Digi Sport.

Sibiul revine în fața propriilor fani după ce etapa trecută a suferit cea mai drastică înfrângere de când antrenor este Dan Fleșeriu. Cu orgoliul rănit la Oradea, CSU speră să facă uitată înfrângerea din runda precedentă cu un rezultat pozitiv cu Mureșul, mai ales că sibienii nu i-au bătut în actualul sezon. Antrenorul sibian mizează și pe o tresărire de orgoliu a jucătorilor săi. ”Avem în față un nou meci cu BC Mureș Târgu Mureș. În acest sezon ne-au învins de cinci ori, dar sâmbătă vom încerca să le punem probleme mai mari. Să sperăm că vom și reuși, chiar dacă vom fi, din nou, în formulă incompletă, ca și la Oradea. Mă bazez pe dorința jucătorilor de a-și lua revanșa și sper că vom face un meci bun, de la care spectatorii noștri vor pleca bucuroși. Clasamentul este mai puțin important pentru că noi avem șanse mici să urcăm de pe poziția a 6-a, iar Mureșul are șanse mici să mai prindă primele 3 sau să mai coboare de pe 4. Va fi un meci de pregătire pentru PlayOff  în care noi am putea avea o tresărire de orgoliu. Așa cum Tincu a demonstrat că merită minute făcând mai mult în apărare, apoi în atac, așa sper ca și Cioacătă și Păun să înceapă mai bine în apărare și să mă forțeze să le acord mai multe minute în teren”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.
”În opinia mea, va fi un meci destul de echilibrat, la fel ca și celelalte meciuri de până acum. Sper să rezolvăm problema sfertului trei și astfel cred că vom avea șanse să câștigăm, mai ales că vom juca pe teren propriu, avându-i alături pe suporterii noștri. În echipă atmosfera este foarte bună și toată lumea este determinată. Cred că în meciul acesta avem șanse mai matre decât până acum, cu Mureșul. Sper ca suporterii să vină la sală pentru a ne susține în coninuare, deși parcursul nostru în această a doua fază a campionatului nu a fost foarte bun. Sperăm să facem o figură bună în PlayOff”, a spus și jucătorul Cornel Cioacătă.
Partida începe la ora 19:00. În următoarea etapă, CSU va juca în deplasare la Cluj Napoca, meciul având loc miercuri, 30 martie 2016, tot de la ora 19:00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns