Familia prezidentiala a deschis un recurs in anulare in cazul vilei din Sibiu pe care au pierdut-o in instanta la finalul anului trecut. Ceea ce este ciudat este lentoarea cu care magistratii de la Curtea de Apel trateaza aceasta cauza care zace deja de 15 ani pe mesele judecatorilor. În acest timp familia prezidenţială  câştigă zeci de mii de euro.

Procesul a inceput pe 4 ianuarie cu o amanare, la 25 ianuarie s-a amanat din nou pana pe data de… 6 iunie. Instanta a constatat o lipsa de procedura in legatura cu una dintre intimate si a considerat ca are nevoie de 4 luni si jumatate pentru a regla aceasta problema. Daca mai luam in calcul ca pe 31 iunie incepe vacanta judecatoreasca, iar aceasta dureaza pana la 1 septembrie, rezulta ca vechii proprietari care au revendicat imobilul nu vor intra in posesia acestuia pana cel devreme in toamna.
Din aceasta intarziere, cel care are de castigat este chiar presedintele, care incaseaza 5.000 de euro pe luna de la o institutie bancara ce a inchiriat imobilul. Conform riseproject.ro, familia prezidentiala inca incaseaza aceasta suma, pentru ca banca nu a fost instiintata de schimbarea proprietarului. Nici n-avea cum, din moment ce dosarul s-a impiedicat iar in instanta.

carmen iohannis si klaus
Practic, din noiembrie 2015, cand a pierdut procesul si pana in septembrie, cand s-ar putea da verdictul (cel mai devreme), Iohannis ar putea incasa suma de 50.000 de euro din chirie.
Motivarea Curtii de Apel pentru decizia din noiembrie a fost una usturatoare pentru Iohannis, mai ales ca acolo se scrie negru pe alb ca imobilul a fost obtinut ilicit. „Cauza ilicita izvorata din fraudarea legii ce a invalidat certificatul de mostenitor se extinde asupra contractului de vanzare-cumparare subsecvent, tertii, in speta doar paratul Klaus Werner Iohannis nefiind aparat de prezumtia de buna credinta, fata de amploarea operatiunii ilicite rezultata din hotararile judecatoresti definitiv pronuntate”, se arata in motivarea instantei.

Sursa www.wowbiz.ro

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Iar mancati…
    Se stie cine sunt cei de la Rise Project si e dubios ca de fiecare data cand e justitia aproape sa-l lege pe Base, hop si ei cu ceva anti-Iohannis.
    Daca presedintele o sa piarda procesul, statul o sa-si recupereze paguba, contabilitatea e clara.
    D-soara jurnalist e poate mai bine sa ramana la cronica de moda legata de Carmen Iohannis.