fratelli 4

fratelli

Dacă vremea mohorâtă te indispune, nicio problemă, week-end-ul începe, şi din multele evenimente programate măcar unul îţi va ridica moralul. Aşa că iată ce se va întâmpla în Sibiu:

Evident, cea mai tare distracţie o să fie în Fratelli. Vineri şi sâmbătă seara va fi nebunie, pentru că sunt programate cele mai tari petreceri, cu cei mai tari DJ. Dacă nu ajungi vineri, sâmbătă e neapărat să mergi, pentru că va mixa unul din cei mai buni DJ. Eşti curios cine e? Află de aici.

fratelli

Vineri este sărbătorită Poliţia Română, iar la Sibiu sunt organizate evenimente pe toată durata zilei. Vezi programul aici.

Finalul de săptămână este în mare parte dedicat Este Film Festival. Începe în fiecare dintre cele trei zile la ora 14. Detalii aici.

Catolicii sărbătoresc duminică Paştile. La Biserica Evanghelică este organizat vineri de la ora 18 o vecernie muzicală. Despre „Patimi după Luca” de Telemann află de aici.

Pentru ora 19 este programat să înceapă spectacolul „De unde vine durerea?” de John Cariani. Despre piesa ce se va juca în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA, află de aici.

Evenimentele de sâmbătă încep devreme. La ora 8:30 se va da startul Conferinţei Teritoriale. Locul de desfăşurare este Biblioteca ASTRA, corpul B. Informaţii aici.

Atelierul de Meşterilit îşi aşteaptă copiii la Teatrul Gong de la ora 10 şi 12. Mai multe informaţii aici.

Activitatea se reia la Teatrul Gong la ora 18, când începe spectacolul „Jucaţi-vă cu noi!”. Actorii se reîntorc pe scenă pentru acelaşi spectacol duminică, de la ora 11. Detalii despre piesă, aici.

La Teatrul Mic a venit deja vara. Cel puţin pe scenă, sâmbătă de la ora 19, când începe piesa „O zi de vară”, de Slawomir Mrozek. Detalii aici.

Evenimentele de week-end se încheie duminică seara cu piesa “Bravul soldat Švejk” de Jaroslav Hašek. Se joacă de la oar 19 în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA. Detalii aici.

Filme bune rulează la Cinema Arta. Vezi aici programul complet până în 31 martie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns