VIDEO – Iohannis la slujba de Paștele Catolic la Sibiu. Ce mesaj a transmis la intrarea în biserică!

0 457

iohannis7Președintele României a mers duminică dimineață alături de soția sa Carmen la slujba de Paște catolic la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare. La intrare șeful statului a făcut o scurtă declarație.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, a participat, duminică, la slujba de la Biserica Romano-Catolică din centrul municipiului Sibiu, urându-le credincioşilor care sărbătoresc astăzi Paştele sărbători cu lumină şi fericir, anunta news.ro. Şeful statului a ajuns la Biserica Romano-Catolică însoţiti de soţia sa imediat după ora 10.00, intrând, de această dată, prin faţa lăcaşului de cult, pe intrarea principală.
Înainte să intre în biserica plină de credincioşi, Klaus Iohannis a spus: „Pentru toţi creştinii care sărbătoresc astăzi Învierea Domnului, un Paşte fericit din suflet şi sărbători cu lumină şi fericire”.
Soţii Iohannis au asistat la slujba de Paşte de la Biserica Romano-Catolică rostită în limba germană, slujbă la care participă de fiecare dată când îşi petrec sărbătorile la Sibiu.
Sâmbătă seară, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat la slujba de Înviere de la aceeaşi biserică, familia prezidenţială întrând prin spatele bisericii pentru a evita jurnaliştii care îi aşteptau în faţa bisericii, pe unde intrau de obicei în lăcaşul de cult pe care-l frecventează.
Pe vremea când era primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis participa aproape în fiecare duminică la slujba de dimineaţă la acelaşi lăcaş de cult. De la alegerea în funcţia de preşedinte, Klaus Iohannis a mai fost la Sibiu de sărbători cu ocazia Crăciunului şi Revelionului din 2014. Anul trecut, de Paşte, soţii Iohannis au fost în Germania, la părinţii preşedintelui, iar de Crăciun şi Revelion s-au aflat în Florida.

Video: digi24.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...