avicii

aviciiUnul din cei mai tari DJ din lume la ora actuala, si-a socat marti fanii anuntand ca a decis sa renunte la concerte. Avicii spune ca acest lucru se va intampla la finele acestui an.

 

DJ-ul suedez Avicii a anunţat, marţi, că va renunţa la concerte, începând din 2017, şi că intenţionează să îşi ia o pauză îndelungată în carieră, informează site-ul revistei New Musical Express, citat de news.ro.
Celebrul DJ şi producător muzical, al cărui nume real este Tim Bergling, a făcut acest anunţ prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe site-ul său oficial. Avicii precizase încă din urmă cu câteva zile, pe Twitter, că va face un anunţ important.
”Industria muzicală nu va mai fi niciodată la fel”, a afirmat muzicianul suedez într-unul dintre mesajele sale de săptămâna trecută.
Starul suedez a clarificat situaţia, marţi, confirmând că show-urile sale din 2016 vor fi ultimele pe care le va susţine.
Pe de altă parte, Avicii a spus că, deşi este încrezător în capacitatea sa de a susţine concerte, deocamdată nu are niciun plan care să vizeze o astfel de revenire în activitatea muzicală.
După ce a mulţumit persoanelor care l-au ajutat să îşi construiască o carieră, inclusiv casei de discuri, managerului şi fanilor săi, Avicii a spus: ”Drumul meu a fost încununat cu succes, însă nu a fost lipsit de greutăţi. Am devenit adult pe măsură ce creşteam ca artist, am ajuns să mă cunosc mai bine şi să înţeleg că există multe lucruri pe care îmi doresc să le fac în viaţă. Sunt interesat de mai multe lucruri, în domenii diverse, dar aveam mereu foarte puţin timp la dispoziţie pentru a le explora”.
”În urmă cu două săptămâni, mi-am făcut timp pentru a călători cu automobilul prin Statele Unite cu prietenii şi echipa mea, doar pentru a privi, pentru a vedea şi pentru a ne gândi la lucruri noi, într-o manieră diferită. Asta m-a ajutat să înţeleg că trebuie să fac acea schimbare care mă chinuia de ceva vreme”, a adăugat DJ-ul.
”Alegerile mele şi cariera mea nu au fost niciodată conduse de interese materiale, deşi sunt recunoscător pentru toate oportunităţile şi tot confortul care mi-au fost oferite de succesul meu. Ştiu că am fost binecuvântat să pot să călătoresc în lumea întreagă şi să cânt în lumea întreagă, dar rămânea întotdeauna prea puţin timp pentru persoana aflată în spatele artistului”.
”Însă nu voi renunţa niciodată la muzică – voi continua să vorbesc fanilor mei prin intermediul ei, însă am luat decizia ca turneul meu din 2016 să fie ultimul meu turneu, acestea vor fi ultimele concerte ale mele. Sper să le încheiem împreună într-o manieră spectaculoasă. O parte din mine îmi zice «niciodată să spui niciodată», aş putea să revin, dar… nu voi reveni chiar imediat”, a precizat artistul suedez.
Următorul show din turneul mondial al DJ-ului Avicii este programat pe 1 aprilie, în Dubai. Ultimul concert programat în acest turneu mondial va avea loc pe 28 august în Spania, la Ibiza.
Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, este un muzician suedez, DJ şi producător muzical de succes, nominalizat de două ori la premiile Grammy – pentru single-ul ”Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său ”Levels”, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One”, „Wake Me Up”, „You Make Me”, „X You”, „Hey Brother”, „Addicted to You”, „The Days”, „The Nights” şi „Waiting for Love”. A lansat două albume de studio – ”True” (2013) şi ”Stories” (2015).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns