tir sibiu

tir sibiuUn autotren înmatriculat în județul Sibiu, a fost oprit zilele trecute de poliția din Marea Britanie, iar la deschiderea ușilor acestuia, au fost descoperiți în interior 24 de imigranți care trecuseră astfel fraudulos granița. Aceștia veneau din Belgia, iar TIR-ul venea din Spania.

Un TIR cu numere de Sibiu ce transporta 24 de imigranţi ilegali în Marea Britanie a fost oprit de poliţia din Regat, anuntă b1.ro, care citează dailymail.co.uk. Cei 21 de adulţi şi 3 copii care încercau să intre în Marea Britanie după atentatele de la Bruxelles erau cetăţeni proveniţi din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord. Vehiculul a fost descoperit de poliţişti la doar o zi după atacurile teroriste din capitala Belgiei. Imigranţii proveniţi din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord au fost opriţi în apropiere de localitatea Canterburry din Kent, iar autoritățile britanice au precizat că nu se știe în ce condiții au ajuns imigranţii în spatele camionului românesc. imigranti

Una dintre femei a leșinat și a fost dusă la spital, iar restul solicitanţilor de azil au fost reținuți sub suspiciunea de trecere frauduloasă a frontierei în Marea Britanie.
Poliţia britanică speculează că zeci de astfel de camioane cu imigranţi ilegali intră în ţară săptămânal şi doar o mică parte dintre ei sunt reţinuţi. Situaţia imigranţilor ilegali este din ce în ce mai gravă în Regatul Unit, unde în primele 3 luni ale anului, peste 30.000 de persoane au încercat să intre doar din Franţa şi Belgia.

Video&foto: dailymail.co.uk

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns