descinderi mascati

descinderi-mascatiO anchetă care vizează peste 100 de fapte de corupție a fost demarată miercuri dimineață de Direcţia Generală Anticorupţie din Prahova. Nu mai puțin de 10 polițiști de la Serviciul Rutier Prahova au fost ridicați de anchetatori.

Zece poliţişti de la Serviciul Rutier din Poliţia Prahova au fost ridicaţi şi duşi la audieri, fiind suspectaţi de luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu, au declarat miercuri, pentru News.ro, surse judiciare.
Sursele citate au precizat că agenţii de poliţie rutieră suspectaţi de fapte de corupţie sunt de la Buşteni, Comarnic, Breaza şi Sinaia. Aceştia urmează să fie audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.
Poliţiştii, care îndeplineau atribuţii pe linie de Poliţie Rutieră pe DN 1 şi pe Autostrada A3, sunt suspectaţi că primeau între 100 şi 300 de lei de la şoferi pe care îi prindeau cu abateri în trafic, pentru ca aceştia să nu fie amendaţi, spun sursele judiciare.
Ancheta în acest caz a fost făcută după ce agenţii de poliţie rutieră au fost monitorizaţi de Direcţia Generală Anticorupţie.
Sursele citate au mai spus că faptele de care sunt suspectaţi agenţii de poliţie rutieră sunt din 2015 şi 2016, iar iniţial au fost deschise opt dosare, acestea fiind comasate.
Ancheta vizează în total aproape o sută de fapte, pentru depistarea cărora au fost folosiţi inclusiv investigatori sub acoperire. Foto arhiva. Sursa: news.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns