LISTA FINALĂ cu persoanele eligibile pentru acordarea unei locuințe ANL la Sibiu. Joi se votează!

1 995

bloc anlConsiliul Local Sibiu va apropba joi lista finală cu sibienii care și-au depus dosare și au fost declarați eligibili pentru obținerea unei locuințe ANL, după analiza contestațiilor.

O singură contestație a fost admisă din totalul de 43 câte au fost depuse după afișarea primei liste cu persoanele care și-au depus dosare pentru obținerea unei locuințe de tip ANL, în Sibiu. O” singură contestație a fost admisă, dosarul în cauză primind trei puncte în plus. Rezultatele analizei contestațiilor au fost comunicate individual celor care le-au depus”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.
Lista finală a solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe va fi supusă aprobării Consiliului Local în ședința de joi, 31 aprilie, cu modificarea adusă de Comisia de soluționare a contestațiilor.
Vezi AICI lista cu persoanele declarate eligibile pentru obținerea de locuințe ANL.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. ra scrie

    si la anl-uri…saracul cindrea…. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ileana nu mai are bani…iar totul e corect.pe fata ne mint si ne fura

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...