bloc anl
Foto Arhivă

bloc anlConsiliul Local Sibiu va apropba joi lista finală cu sibienii care și-au depus dosare și au fost declarați eligibili pentru obținerea unei locuințe ANL, după analiza contestațiilor.

O singură contestație a fost admisă din totalul de 43 câte au fost depuse după afișarea primei liste cu persoanele care și-au depus dosare pentru obținerea unei locuințe de tip ANL, în Sibiu. O” singură contestație a fost admisă, dosarul în cauză primind trei puncte în plus. Rezultatele analizei contestațiilor au fost comunicate individual celor care le-au depus”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.
Lista finală a solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe va fi supusă aprobării Consiliului Local în ședința de joi, 31 aprilie, cu modificarea adusă de Comisia de soluționare a contestațiilor.
Vezi AICI lista cu persoanele declarate eligibile pentru obținerea de locuințe ANL.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

  1. si la anl-uri…saracul cindrea…. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ileana nu mai are bani…iar totul e corect.pe fata ne mint si ne fura