igor

igorCSU Sibiu a cedat duminică seară la 4 puncte în faţa celor de la SCM U Craiova, iar la final jucătorii nu păreau prea tare afectaţi de înfrângere. Sibiul nu a evitat deloc înfrângerea, efectul fiind o confruntare cu Clujul în play-off.  CSU a cedat la final cu 78-82 (24-26, 9-17, 26-16, 19-23).

Sibiul a fost duminică seară în faţa unei decizii aparent grea înainte de play-off. Fleșeriu&co au avut la îndemână două variante. Să piardă cu Craiova și să termine practic înainte de play-off pe locul șase sau să câștige meciul și să spere apoi la o victorie cu Steaua și să termine pe 4 și să joace mai departe tot cu SCM U. Până la urmă a fost prima variantă, iar după aspectul jocului nimeni nu poate fi condamnat dacă spune că Sibiul a avut grijă să se întâmple exact cum jucătorii și-au dorit. S-a văzut destul de bine cum în unele momente baschetbaliștii sibieni au pus parcă piciorul pe frână, iar acest lucru a fost vizibil și în rândul spectatorilor. S-a terminat 78-82, dar nimeni nu s-a supărat prea tare pentru deznodământul final, galeria fiind clar cea mai încântată pentru că practic CSU va juca în play-off cu cei de la U Cluj, iar aceste meciuri sunt de departe sarea și piperul pentru fanii baschetului sibian, în fiecare sezon.

CSU:
Hardy 11, Gillbert 4, Paul 15, Cioacătă 9, Calotă 13, Păun 4, Lalovic 13, Igor 9.

Reproșuri pentru Fleșeriu din tribună
Antrenorul Dan Fleșeriu a primit reproșuri din tribună cum că echipa nu a jucat așa cum ar fi trebuit cu Craiova. Fleșeriu a explicat la conferința de presă ce s-a întâmplat. ”Din tribună mi s-a reproșat că nu am jucat așa cum jucăm de obicei acasă și că am vrut intenționat să pierdem meciul. Păi dacă doream acest lucru îi țineam și pe Hardy și pe Igor pe margine. Că nu era greu, mai ales că erau accidentați. Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să vezi pașii următori pe care trebuie să îi ai. Multă lume mi-a reproșat azi că trebuie să facem mai mult. (..) Eu vreau o semifinală. Și băieții vor asta! Avem șansele care le avem… Clujul are pe hârtie poate cea mai bună echipă din campionat. Probabil că cele două victorii câte odată iau mințile suporterilor noștri. (..) Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne facem treaba cât mai bine în play-off”, a spus tehnicianul sibian.

Reacția fanilor pe Facebook după meciul cu Craiova
Fanii au reacționat imediat după meci și pe pagina de Facebook a celor de la CSU. ” Proasta tactica! Pierzi cu Craiova ultimul meci de acasa, pierzi cu Steaua, pierzi doua in deplasare la Cluj si la ultimul meci de acasa…sala v-a fi goala! Meciul cu Craiova a sters toata munca din acest sezon! Preferam sa vad victorie acasa cu Craiova, sa ma bat cu Steaua si sa mor cu ei de gat, dar muream frumos si…cu onoare!!! Asa sa zici ca ajungi in semifinala si joci cu Oradea! Care sunt calculele ca eu nu inteleg?”, a punctat Marius Drăgan intr-un comentariu pe pagina celor de la CSU. ”Deși evident aranjat, totuși frumos meci!”, a spus și Diana Călina. ” Lectie….de stat capra”, a comentat și Bogdan Manițiu.
Foto: CSU Sibiu – Pagina Oficiala Facebook

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu