bicicleta
foto: arhivă

bicicletaDoi bicicliști au fost victimele unor accidente rutiere avute loc în data de 2 aprilie la Șebeșu de Jos și în Sibiu pe Topârceanu. În primul caz ciclistul era sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 02 aprilie, doi biciclişti au fost răniţi uşor în urma a două accidente rutiere.
Primul accident s-a produs în jurul orei 15,00, pe DC 59, în afara localităţii Sebeşu de Jos, unde un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în loc. Mârşa, aflat sub influenţa alcoolului, s-a dezechilibrat în timp ce conducea bicicleta şi a căzut pe partea carosabilă. Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. I s-au recoltat, în schimb, probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cel de-al doilea accident rutier a avut loc în jurul orei 17,00, la intersecţia străzilor Hera cu George Topârceanu, unde un biciclist, în vârstă de 49 de ani, din judeţul Alba, nu s-a asigurat la pătrunderea în intersecţia şi a fost acroşat de un auto care circula regulamentar. Cei doi biciclişti nu au necesitat internarea în spital, în ambele situaţii efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. foto: arhiva

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns