Ora de Sibiu
Știri în direct

Campanie pentru strângerea unui milion de monede pentru Spitalul Copiilor la Sibiu

2 256

monede2Sibienii sunt invitați să pună umărul la demararea unei campanii prin care se dorește strângerea a unui milion de monede pentru Spitalul Copiilor din Sibiu.

”Vrem sa strângem, împreună cu ajutorul vostru, un milion de monede pentru Spitalul Copiilor.  Și nu o putem face fără voi. Așadar, ia-ți mărunțișul de care suntem siguri că mai uiți și aruncă primul pumn în chipul hâd al cancerului”, spun organizatorii campaniei.
”Nu-i nevoie de mult dar e nevoie de mulți inimoși ca și tine, pe care îi așteptăm începând de astăzi și până pe 30 aprilie la NOD Pub în Piața Mică. Noi am pregătit borcanele care așteaptă să fie umplute.
Îți mulțumim în numele nostru, al Asociației 1 LEU.ORG  și mai ales în numele copiilor care se vor bucura de ajutorul tău!  Doar împreună putem construi primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din Romania”, mai spun aceștia.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

  1. gabriela spune

    Unde pot trimite bani / monedele ?

  2. Caplimpede spune

    Dupa ce platim atatea taxe si alte rahaturi in Romania,tot noi trebuie sa punem mana de la mana ca sa ne construim un spital.Frumos.2016 Romania.Amin.

Loading...
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">