VIDEO ULBS-ul demarează lucrările la o sală de sport cu 1.500 de locuri. Unde va fi baza sportivă!

0 177

 

 

rectorat

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu se află în continuă transformare. Schimbările încep în maxim o lună, cu Facultatea de Inginerie. Clădirea va fi mansardată, noul nivel urmând a fi destinat exclusiv cabinetelor cadrelor didactice. Actualul spaţiu va fi reamenajat pentru noi laboratoare de cercetare, laboratoare didactice şi săli de cursuri.

Investiţia cea mai mare a ULBS-ului se îndreaptă însă către o bază sportivă. De mai bine de un an şi jumătate conducerea ULBS se află în tratative cu Mitropolia Ardealului pentru cedarea unui teren pe care se va construi baza. Rectorul Ioan Bondrea spune că discuţiile au ajuns la final şi că speră ca actele să se semneze cât mai curând.
Terenul în discuţie se află lângă liceul Carol şi este suficient de mare pentru proiectul Universităţii. Baza sportivă va avea 1.500 de locuri, sală de sport şi pistă de alergare. Lângă aceasta se va construi şi un hotelpentru sportivi. Investiţia nu va fi destinată doar Universităţii, ci de ea vor putea beneficia şi alţi sportivi, inclusiv echipa de baschet CSU Sibiu.
“Dorim astfel să putem realiza venituri proprii din care să susţinem funcţionarea acestei baze sportive”, a spus Ioan Bondrea, rectorul Universităţii “Lucian Blaga” Sibiu.
Întreaga declaraţie a rectorulul ULBS despre investiţiile propuse o puteţi vedea mai jos:

video

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...