Ce afaceri învârt cei mai mari zece antreprenori din Sibiu. Lista acestora și cifra de afaceri!

1 1.111

compa bilsteinZece antreprenori sibieni care își desfășoară acțivități în omenii ca industria auto, alimentară sau industria grea, au împreună afaceri de aproape 500 milioane euro și peste 6.500 de angajați.

Cele mai multe businessuri antreprenoriale din top sunt construite în producţie, fie că este vorba de industria alimentară, de cea auto (componente) sau de industria grea.
Ziarul Financiar ajunge împreună cu Banca Transilvania la Sibiu cu conferinţa „Capitalul privat românesc – şansă pentru dezvoltarea economică a României“, un proiect editorial care adună cei mai mari antreprenori români în marile oraşe din ţară. Oprirea proiectului ZF Antreprenorii României la Sibiu va avea loc pe 14 aprilie.
Cele mai mari zece afaceri antreprenoriale din judeţul Sibiu, în care trăiesc aproximativ 400.000 de oameni, au împreună rulaje de circa 2 miliarde de lei (aproximativ 460 milioane de euro în 2014), venituri adunate de acţionari cu ajutorul a circa 6.500 de angajaţi.
Cea mai mare companie antreprenorială la nivel de judeţ este firma Compa, controlată de Asociaţia Salariaţilor (54,5%), iar printre acţionarii minoritari se numără şi fondurile de pensii private ale NN. Producătorul de componente auto Compa din oraşul Sibiu a avut în 2014 în jur de 1.660 de angajaţi şi este unul dintre cei mai mari exportatori cu capital românesc. listaAproximativ 90% din producţia companiei sibiene merge la export. Compania a avut venituri totale de 421 milioane lei (circa 109 milioane euro) în 2014, în creştere cu 14% faţă de anul anterior şi un profit net de 31 milioane de lei (circa 6 milioane de euro). Însă pentru anul trecut, compania a raportat venituri totale de 491 milioane.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. deac scrie

    Magarii de la Scandia s-au scapat de actionari,au infintat Scandia Food si acum le merge bine.Oare nu-i ia nimeni la intrebari pentru proasta administrare in detrimentul actionarilor initiali Scandia?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...