Ora de Sibiu
Știri in direct

Răzvan Pop, PNL: „Dezvoltatorii imobiliari vor avea obligația să amenajeze un spațiu verde și unul sportiv!”

301

razvan pop 2Răzvan Pop, candidatul PNL la primăria Sibiu prezintă sibienilor intenţiile şi strategiile pentru viitorul oraşului. Acesta consideră că funcţia de primar trebuie să vadă viitorul şi să-l construiască împreună cu sibienii.

Răzvan Pop, PNL : „Prima calitatea a unui primar este să vadă viitorul, să-l înțeleagă şi să știe ce să facă pentru ca acesta să fie bun pentru cei care vin după noi. Am fi ipocriţi să spunem că ştim totul. Noi trebuie să-i ascultăm pe sibieni, să ştim ce au nevoie şi cum trebuie să facem”, afirmă Răzvan Pop.
Candidatul PNL se află zilnic printre locuitorii oraşului pentru a le asculta problemele. Candidatului liberal nu-i lipsește ataşamentul faţă de Sibiu şi nici dorinţa de a ridica potenţialul acestui oraş. „Sibiul este sufletul meu, este sufletul nostru, este casa noastră şi aşa cum acasă avem grijă- trebuie să o renovăm, să o facem prezentabilă pentru cei care vin să ne viziteze, aşa vom face și în cazul orașului nostru- Sibiul cel mai tare oraş din România şi din zona europeană”, declară candidatul liberal.
„Sibiul verde” este una din direcțiile strategice ale lui Răzvan Pop. Sibiul are un deficit ecologic, iar în cazul în care amenajările urbanistice continuă să se dezvolte atât de alert, cum se întâmplă în prezent, Sibiul va fi un oraş sufocat la propriu. Răzvan Pop, PNL: ”Dezvoltarea Sibiului trebuie gândită ca dezvoltarea unui ecosistem care înglobează componența de dezvoltare urbanistică şi economică, cu componența de protejare şi dezvoltare a spaţiului verde.Trebuie un nou concept de amenajare urbană. Prin proiectul VERDE-SPORT-PARCARE, dezvoltatorii imobiliari vor avea obligaţia să amenajeze un spaţiu verde şi unul sportiv, adecvat numărului de locuitori din zonă. Acelaşi concept trebuie să fie implementat şi în zonele deja construite. Vrem să ajungem în cel mai scurt timp la peste 1000 de copaci plantaţi în zonele dintre blocurile Sibiului”.razvan pop sibiuO mare prioritate este şi amenajarea albiei Cibinului. În viziunea lui Răzvan Pop, malurile răului pot fi transformate într-o zonă de promenadă, care să înfrumuseţeze centrul urban şi să unească centrul oraşului cu cartierele de la periferie. ”Sibiul trebuie să propună toleranţă zero pentru amenajările în spaţiile verzi precum parcul Sub Arini sau celalalte parcuri ale oraşului. Sibiul verde se adresează nu numai tinerilor. Sibiul verde este de asemenea un oraş al vârstei a treia. Promenadele necesare, aerul curat, circulaţia gândită pentru părinţii noştri sunt punctele principale care trebuie să ne ghideze către un mediu deschis şi gândit pentru cei mai în vârstă dintre sibieni”, adaugă Pop.
Răzvan Pop doreşte prin aceste proiecte de „înverzire a Sibiului” să dea un suflu nou oraşului şi să facă loc spaţiilor verzi, tot mai rar întâlnite printre coloşii de beton şi cărămidă.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...