Daniela Cîmpean: ”Marile proiecte ale județului Sibiu nu au culoare politica!”

0 271

daniela campeanMarile proiecte pentru județul Sibiu nu au culoare politică. Aceasta este opinia Danielei Cîmpean, propunerea PNL pentru președinția Consiliului Județean.

Ea susține că proiectele importante pentru județ nu vor putea fi realizate doar în birouri, nu pot fi asumate de către un singur partid politic și nu pot urmări un singur ciclu electoral. ”Consiliul Județean Sibiu are nevoie de o nouă viziune. Ca să ne meargă cu adevărat mai bine este nevoie ca instituția Consiliului Județean să se transforme din una care doar cheltuie bani, în una care creează condiții să se producă venituri pentru oameni. Dacă oamenii câștigă mai bine, daca sunt firme mai multe, atunci și sumele care se strâng la bugete vor fi mai mari, fără să mărim mereu taxele și impozitele. Consiliul Județean, ca și primăriile, trebuie să devină investitori publici, care utilizează bani pentru a crea condiții pentru investiții private, să creeze locuri de muncă, să producă mai multă prosperitate. Administrația publică să facă mai mult decât să lumineze noaptea străzile sau să repare drumurile. Pentru a pune în practică această viziune, strategia de dezvoltare trebuie să fie pe termen lung, iar realizarea ei va dura mai mult decât un ciclu electoral. Principalele partide politice ar trebui să caute prin consens politic marile proiecte pentru județul Sibiu. Proiectele bune nu pot fi stabilite în birouri, ci e nevoie să consultăm tot mai des sibienii din orașele și satele județului, pentru a vedea care le sunt problemele, speranțele”, a declarat candidatul PNL.daniela campean 2
Daniela Cîmpean susține că o administrație eficientă are nevoie de angajați competenți și bine pregătiți, care sunt aleși pentru că sunt competenți, nu pentru că sunt membri de partid sau rude. ”În Consiliul Județean e nevoie de debirocratizare și informatizare, e nevoie ca personalul să fie instruit permanent. Informatizarea serviciilor ar face ca cetățenii să se deplaseze mai puțin, iar cererile lor să poată fi urmărite, să se vadă în fiecare moment unde și în ce stadiu de rezolvare sunt. Informatizarea ar trebui să se refere nu numai la Consiliul Județean, ci și la toate instituțiile subordinate sau finanțate de către Consiliu”, a mai spus Cîmpean.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.