VIDEO – Porr, oficial candidatul FDGR pentru Consiliul Județean. Fodor luptă pentru primăria Sibiu!

2 325

PORR FDGRForumul Democrat al Germanilor din România, a avut programată luni de la ora 14.00 o conferință de presă la sediul organizației din Sibiu. Ora de Sibiu a transmis în direct pe pagina de Facebook.

Conferinta de presaa sustinuta de dr. Paul Jürgen Porr, Presedintele FDGR și a avut ca temă candidații FDGR in alegerile locale
și o informare despre sedinta Comisiei guvernamentale mixte romano-germane pentru probleme ale minoritatii germane. În timpul conferinței de presă Porr a anunțat că el este oficial candidatul Forumului pentru președinția COnsiliului Județean Sibiu și că după alegerile locale FDRG-ul va face cel mai probabil o alianță cu PNL-ul pentru desemnarea președintelui celei mai importante instituții politice din județ. Porr a mai adăugat printre altele că Astrid Fodor va fi candidata Forumului pentru funcția de primar al municipiului Sibiu și că ”sperăm să obținem majoritate în Consiliul Local pentru a continua proiectele începute în oraș”.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA VIDEO A CONFERINȚEI DE LA FDGR

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. Mircea Scurtu scrie

    S-au creat 13 mii de locuri de munca. Important este ca aceste locuri de munca sa plateasca salarii bune incat omul sa nu mai aibe nevoia de a fura pentru a trai decent. Investitiile trebuie sa fie nu numai in infrastructura ci mai ales si cu prioritate in tehnologii noi cara sa incurajeze industria serviciilor. Industria de manufactura a covoarelor la Cisnadie este pe butuci. Aceasta industrie ar putea fi, de exemplu, inlocuita cu industria serviciilor R&D farmaceutice care platesc de la 1000 de euro pe luna in sus.

  2. un sibian scrie

    o sa votam FDRG…nu pentru ca merita, sunt competenti si fac ceva pentru oras…doar pentru ca nu avem alternativa…ceilalti sunt si mai incompetenti, hoti si ignoranti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...