Ora de Sibiu
Știri in direct

Daniela Cîmpean: “Consiliul Județean Sibiu poate asigura un parteneriat pentru dezvoltare urbană și rurală în județ!”

234

campean 2Prezent vineri la Sibiu, europarlamentarul Theodor Stolojan, făcând o analiza economică a județului, a concluzionat că la Sibiu există “un potențial care încă nu este fructificat” de administrațiile locale și judetene, acesta fiind unul dintre motivele care justifică poziția “aproape de media națională” pe care o ocupă judeţul Sibiu în privinţa veniturilor pe cap de locuitor.

Daniela Cîmpean, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Sibiu, consideră că prin Consiliul Județean se poate sprijini județul pentru dezvoltare urbană și rurală.
“Consiliul Județean Sibiu poate susține cu investiții și consultanță primăriile pentru investiții, crearea de locuri de muncă și crestere economică. Și în orașele mici precum Agnita, Copșa Mică, Dumbrăveni, Tălmaciu, Miercurea Sibiului sau Săliște, și în comune, se pot sprijini micile afaceri, obiectivele turistice locale cu integrarea acestora într-un plan de dezvoltare generală a turismului la nivel judeţean.” a declarat Daniela Cîmpean.
Principalele direcţii de acţiune pentru dezvoltarea echilibrată a județului pe care le propune candidatul PNL în fruntea Consiliului Județean sunt: “facilitarea accesului localităţilor la consultanţă pentru promovarea produselor locale, inclusiv prin parteneriat cu mediul academic din Sibiu, Universitatea Lucian Blaga şi cu firme private; buna informare și consultanţă pentru atragerea fondurilor europene în domeniul agricol sau neagricol,  marketingul în străinătate și în ţară; dezvoltarea infrastructurii pentru traseele turistice care pun în valoare tradițiile și cultura sibiană: „traseul bisericilor fortificate”, „traseul brânzei din Mărginimea Sibiului”, „traseul Mocăniţei”.daniela campean
“Printr-un astfel de parteneriat între Consiliul Judetean și primarii, se va asigura o dezvoltare echilibrată a Județului Sibiu, cu locuri de muncă mai bine plătite și mai bine răspândite în satele și orașele noastre “ a mai spus Daniela Cîmpean.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...