texte sacre

texte sacreBiblioteca Județeană ASTRA Sibiu își continuă declarația de dragoste lecturii în Campania de promovare a lecturii în bibliotecile publice sibiene.

Pe parcursul lunii aprilie ”Biblioteca Iubește Textele Sacre” și îi invită pe cei care împărtășesc aceleași sentimente și sunt interesați de acest tip de informație în fiecare zi de miercuri, la ora 17:00 în foaierul Bibliotecii (corp B) la sesiuni inedite de lectură publică.
”Cei care au răspuns invitației noastre de a ne fi alături în aventura a rostirii textelor care au făcut Lumea un loc mai bun sunt Rodica Mărgărit, Geraldina Basarab, Gabriela Neagu, Lerida Buchholtzer, Liviu Vlad și Mihai Coman, actori ai Teatrului Național ”Radu Stanca” Sibiu. Facilitatori, Anca Vasilescu – bibliotecară BJ ASTRA Sibiu. Evenimentul este creat și organizat de Departamentul Metodic. Comunicare. Programe. Invităm publicul sibian să fie prezent în număr cât mai mare, iar serile miercuri să devină, în timp, o tradiție de bon-ton”, spun cei de la Biblioteca Astra din Sibiu.

Programul lecturilor pentru luna Aprilie:
20 aprilie – POPOL VUH sau Cartea sacră a mayaşilor quiche
27 aprilie – NOUL TESTAMENT, elementul fundamental al civilizației creștine

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu