fbpx

NOI DEZVĂLUIRI despre crima care a șocat Sibiul. CRIMINALUL care a omorât un băiețel și l-a fiert într-un cazan cu sodă caustică, SCHIMBĂ DECLARAȚIA!

0 547

criminal sibiuCrima petrecută acum trei ani chiar înainte de Paște este departe de a fi elucidată, cel puțin din punctul de vedere al probelor procurorilor sibieni. Criminalul Zaccagna Antonio spune că băiețelul de patru ani ar fi murit din cauza epilepsiei. Concubina Otvoș Tunde afirmă însă că micuțul a decedat din cauza bătăii primite. Crima din satul Zlagna (Sibiu) a cutremurat întreaga Românie prin cruzimea cu care a fost înfăptuită.

Surse oficiale au dat noi detalii din cadrul anchetei în ceea ce privește cazul băiețelului ucis în bătaie în urmă cu 3 ani și apoi tranșat și fiert într-un cazan cu sodă caustică. Sursele Ora de Sibiu spun că bărbatul de 44 de ani, principalul acuzat de crimă, recunoaște toată acțiunea de distrugere a cadavrului copilului în vârstă de patru ani, dar nu recunoaște că în seara zilei de 28 aprilie 2013, l-ar fi luat la bătaie pe acesta.

Criminalul nu recunoaște crima
În versiunea sa, Zaccagna Antonio a povestit anchetatorilor că de fapt copilul ar fi avut o criză epileptică și pentru că nu au știut cum să îl ajute, acesta s-a înecat cu propria vomă și a decedat. Antonio mai spune că atunci ar fi încercat să îl resusciteze și să îi elibereze căile respiratorii, dar fără rezultat. În acel moment, el ar fi decis de comun acord cu mama băiețelului și încă doi frați ai acesteia, respectiv un bărbat și o femeie, că cel mai potrivit ar fi să scape de cadavrul copilului. Motivul invocat ar fi fost acela că dacă se suna la poliție, vecinii sigur l-ar fi considerat vinovat pentu că mai obișnuia să îi mai articuleze câte o corecție fizică micuțului.
VEZI AICI VIDEO SI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI ȘI DECLARAȚIILE VECINILOR!
L-au îngropat în șură
De aici s-a ajuns la îngroparea provizorie a cadavrului într-o groapă săpată în șura casei, iar a II-a zi dimineață criminalul a mers la Mureș, de unde a cumpărat soda caustică și cele necesare distrugerii cadavrului copilului. Antonio le-a mai spus anchetatorilor că a făcut acest gest disperat din dragoste pentru concubină și pentru că nu a vrut ca aceasta să fie scoasă vinovată de moartea fiului ei.satul zlagna crima

Concubina îl contrazice categoric
Surse din cadrul anchetei au mai povestit că mama copilului nu recunoaște varianta prezentată de concubin și afirmă în continuare că în cumplita seară de 28 aprilie 2013, copilul a fost bătut de bărbat. Mai mult aceasta afirmă că a ascuns adevărul preț de 3 ani pentru că bărbatul i-ar fi amenințat că vor avea aceeiași soartă dacă îl dau pe mâna poliției. Deocamdată mama copilului și frații acesteia au în continuare calitatea de martori în acest caz destul de dificil de instrumentat din cauza lipsei probelor.
VEZI AICI DETALII DESPRE CRIMĂ ȘI REACȚIA OFICIALĂ A PROCURORULUI DE CAZ
Sora băiețelului dusă într-un centru de protecție socială
Beatrice Muntean, purtator de cuvant DGSAPC Sibiu, spune că DGSAPC Sibiu s-a autosizat cu privire la cazul decesului copilului de 4 ani și că în momentul de fata sora acestuia in varsta de 8 ani este gazduita in cadrul centrului de primire in regim de urgenta minori din cadrul serviciului. ”Acesta a fost adusa de catre mama urmand a fi gazduita pe o perioada pana cand instanta se va pronunta in acest caz”, a spus reprezentanta DGSAPC Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.