florentina-opris

Vedeta Kanal D Florentina Opriş a vizitat căminul de copii de la Orlat. A dăruit din timpul şi dragostea ei. Spune că a perecut câteva ore de neuitat în compania copiilor.

Florentina e o vedeta care nu a spus “Nu” niciodata cand a fost rugata sa faca parte, sa se implice, in actiuni umanitare. Recent, vedeta tv a fost impresionata de niste copilasi alaturi de care a plantat, a vopsit, a mancat si a povestit!

florentina opris

“Luni, am avut parte de o experienta inedita! Dupa ce am tinut un seminar despre trup si suflet: “Sa fii copil in suflet si matur in actiune!”, am mers la un camin de copii, in Orlat – Sibiu. Acolo am avut parte de un sentiment pe care as dori ca fiecare dintre noi sa il avem, la un moment dat. De-a lungul timpului, am facut multe actiuni caritabile, dar acestea au fost de donatie: obiecte sau bani. De data aceasta a fost diferit, pentru ca am plantat alaturi de ei, am vopsit gardul, am mancat impreuna, am povestit, ne-am jucat si m-am alaturat pentru fiecare activitate tinuta de ei, de peste zi. Atunci cand daruiesti, primesti! In cazul meu: iubire neconditionata de la toti acesti copii! Voi indemna cat mai multi oameni sa se implice trup si suflet in aceste actiuni si in emisiunea mea de pe KANAL D, “Sport, Dieta & O Vedeta”!”, sustine Florentina Opris.

florentina opris2
Sursa www.wowbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu