printesa urbana

Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută și ca Prințesa Urbană, autoarea blogului cu același nume, vine la Sibiu sâmbătă, 23 aprilie, pentru a-și lansa cartea “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”. Evenimentul va avea loc în Centrul de Informare Turistică din Piața Mare (clădirea Primăriei), începând cu ora 10.30.

Cartea care se va lansa în Sibiu a beneficiat de lansări în București și în 12 orașe din provincie, iar de la momentul apariției ei s-a vândut în peste 15.000 de exemplare. A fost desemnată a doua cea mai vândută carte de autor român a anului 2015, de către Elefant.ro – cea mai mare librărie online. Autoarea cărții, cunoscută și sub numele de Prințesa Urbană, este un blogger foarte cunoscut atât în mediul online cât și offline. Vocea ei este foarte apreciată în comunitățile de mame din întreaga țară, iar valorile pe care le promovează sunt familia, iubirea față de copii, non-violența, un stil de viață sănătos. Cartea cuprinde însemnări din viața ei personală, prezentate într-un stil lejer, cu note amuzante, întocmai ca pe blog.

“Nu puteam încheia turneul de lansare a cărții în țară fără să mă întâlnesc și cu prietenii de la Sibiu. Mereu m-am simțit aici ca acasă, am prieteni buni la Sibiu, am petrecut aici vacanțe minunate în studenție, dar și mai târziu. Aștept cu mare emoție și bucurie ziua de sâmbătă, să ne cunoaștem, să povestim despre viața de femeie, mamă, copil, om. Mulțumesc grupului de femei puternice care au făcut posibilă această lansare!”, a declarat Ioana Macoveiciuc

La eveniment vor participa, ca invitați, Nicolle Stănese, Ana-Maria Micu (Asociația Mâini Unite) și Corina David (organizația Sprijin pentru mame). Accesul este gratuit iar copiii mici și mari sunt așteptați cu activități distractive. Cartea va putea fi cumpărată în timpul evenimentului la un preț special, iar autoarea va fi disponibilă pentru autografe, discuții, fotografii și îmbrățisări.

Ultima oră

Comentariul meu