VIDEO – Începe un weekend ”ANORMAL” de atractiv la Ursus Cotton Pub în Sibiu. Super concert sâmbătă seară!

0 211

live sesion cottonUrsus Cotton Pub este cu siguranță una din locațiile care face cu ochiul amatorilor de distracție din Sibiu în acest weekend. Încălzirea se face vineri cu ”M.I.L.F Party”, pentru că sâmbătă este concert cu o trupă care i-a îmblânzit inima lui Brenciu la Vocea României.

Cu siguranță că două din cele mai interesante petreceri din oraș în acest weekend sunt la Ursus Cotton Pub. Vineri sunteți așteptați ca de obicei la ”M.I.L.F Party”. Acum să nu vă gândiți la prostii pentru că petrecerea se traduce ”Man, I love Friday”, iar de distracție se ocupă DJ XTZ, Dj Andu și MC Ionu.
Sâmbătă seară indicat este să vă faceți rezervări din timp, pentru că la URSUS COTTON PUB este ”Jameson Live Music”. Adică mai pe românește cei de la Jamenson vin cu o mega-petrecere in Ursus Cotton Pub, alaturi de Trupa Feelings. Nu vor lipsi voia buna, drink-urile Jameson si oamenii pusi pe distractie, ca la un adevarat party in spiritul Irish! Și vă mai spunem doar că vocalistul acestui live band a fost la Vocea României și l-a convins pe Brenciu în urmă cu aproape 3 ani, să îl ia în echipa lui de atunci. Și ca să prinzi un loc în Pub noi zicem că indicat este să îţi faci repede o rezervare la 0752268866, ca să nu rămâi pe afară.


Ia uite ce bine cântă băieții aceștia LIVE!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.