Vizită din Saxonia la Primăria Sibiu. Grup mare primit de Astrid Fodor!

0 216

fodor primaria sibiuPrimăria Sibiu a primit vineri, 22 aprilie, vizita unei delegații din Saxonia Inferioară, un land din Nord Vestul Germaniei.

Aceasta a fost condusă de domnul Johann-Heinrich Ahlers, membru în Parlamentul landului menționat și președinte al Comisiei de Afaceri Interne din cadrul instituției. Din delegație au făcut parte membrii ai acestui for,aceștia reprezentând Uniunea Creștin-Democrată, Partidul Social Democrat și Partidul Verzilor din Germania.
”Am prezentat oaspeților Sibiul din punct de vedere economic, cultural și turistic, cu oportunitățile oferite, cu atuurile sale și proiectele mari de infrastructură la care încă lucrăm. Apoi am răspuns întrebărilor, majoritatea dintre acestea referindu-se la sursele bugetului local, la nivelul taxelor și impozitelor locale și modul de stabilire a acestora, dar și la mediul economic al Sibiului. Parlamentarii germani au fost interesați și de evoluția orașului după anul 2007, când Sibiul a deținut statutul de Capitală Culturală Europeană”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.