Week-end generos la Sibiu. Concerte și super evenimente în oraș! Cum ne distrăm!

0 367

student partyRareori se mai întâmplă ca un final de săptămână să fie atât de plin de evenimente dintre cele mai variate. De la petreceri la expoziţii, lansări de carte şi evenimente caritabile. Bifează cât mai multe dintre ele.

Petreceri peste petreceri la Ursus Cotton Club
Week-end-ul acesta la Cotton Club se sărbătoreşte seara de vineri, dar şi sâmbăta, pentru că distracţia ţine două zile. Concertul celor de la Feelings va umple clubul cu siguranţă, aşa că trebuie să îţi faci repede o rezervare la 0752268866, după care să citeşti aici despre week-end-ul de pomină din Cotton.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Săptămână nebună la URSUS COTTON PUB. De la Balul Balurilor la un super party sâmbătă cu O TRUPĂ ce A FĂCUT FURORI la VOCEA ROMÂNIEI!

Petrecere în două acte la Fratelli
”Delirium – a trance of music” e o petrecere programată să se desfăşoare vineri şi sâmbătă seara. Cum poţi lua parte la cel mai lung chef, citește aici. Dar nu înainte să îţi rezervi o masă la 0748.111.893.FRATELLI POZACITEȘTE ȘI: ”Scrisoare” de la Fratelli Sibiu pentru toți cei cu ”sete” de distracție în acest weekend

Ce altceva se întâmplă în oraş
E timpul ca Iepuraşul să îşi pregătească darurile. Dacă vrei să îi dai o mână de ajutor dă o raită pe la Târgul de Handmade de la Forumul German. E deschis tot week-end-ul, iar ce găseşti acolo află de aici.

Muzeul ASTRA găzduieşte un festival ce va “umple” aleile până duminică. Trebuie neapărat să afli ce se întâmplă la Festivalul “Calea minorităţilor etnice”. Poţi afla programul complet de aici.

Târgul de Paşti revineîn Piaţa Mare. Vizitează-l, dar mai întâi află de aici ce poţi cumpăra.

Copiii nevoiaşi care locuiesc în Zăvoi pot avea sărbători puţin mai frumoase. Crucea Roşie organizează un bazar sâmbătă de la ora 10. Dacă vei cumpăra ceva de acolo banii vor fi folosiţi pentru copii. Află de aici cum poţi proceda pentru a ajuta.

Atelierul de…meşterilit începe sâmbătă la ora 10 şi la ora 12, la Teatrul Gong. Detalii aici.

Prinţesa Urbană vine la Sibiu pentru a lansa volumul “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”. Evenimentul va începe la ora 10:30. Află de aici unde o poţi întâlni pe celebra blogeriţă.

Grădina Zoologică se transformă sâmbătă de la ora 11:30 într-o imensă scenă. Un spectacol inedit va începe acolo, despre care afli de aici.

Pentru al zecelea an consecutiv grupul Acapella revine la Sibiu pentru concertul de Florii. Află de aici unde vor concerta şi mergi şi tu să îi asculţi.

Stadionul Voinţa va răsuna de sunetul motoarelor turate. Campionatul Naţional de Dirt-Track va începe sâmbătă la ora 10 şi va continua duminică de la aceeaşi oră. Detalii aici.

Greierele aproape faimos” se joacă pentru copii sâmbătă seara de la ora 18, la Teatrul Gong. Piesa se reia duminică dimineaţa de la ora 11. Informaţii aici.

Duminică, chiar dacă plouă sau e soare, trebuie să mergi în Muzeul ASTRA. La ora 13 va începe un concert caritabil pentru educatoarea Iuliana Finica ce are mare nevoie de ajutor pentru a trăi. Detaliile evenimentului află-le de aici.

Evenimentele de week-end se încheie duminică seara la ora 19, cu spectacolul “Oscar şi buni roz” ce se va juca în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA. Detalii aici.

Şi dacă printre atâtea evenimente îţi faci timp şi pentru un film bun, vezi de aici ce e programat la Cinema Arta.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...