ALERTĂ – Președintele Klaus Iohannis OPERAT de URGENȚĂ. În ce stare este acum!

188

iohannisȘeful statului a fost supus marți dimineață unei intervenții chirurgicale la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Iohannis a anunțat pe pagina sa de Facebook că se simte bine după operația la umărul drept.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marţi, 26 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” şi operat la nivelul umărului drept. Intervenţia chirurgicală a decurs în condiţii optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei.”
Ulterior, Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, prin care anunţa că se simte bine după operaţie. „Astăzi am fost supus unei intervenţii chirurgicale la umărul drept. Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine şi mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici şi mulţumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, transmite Iohannis.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi