protest strada brukenthal sibiu muzeu mariana contabila 2

Contabila șefă a celui mai renumit muzeu din Sibiu a decis sa protesteze împotriva directorului Sabin Luca.  Mariana Rădulescu susține că Sabin Luca a jignit-o, discriminat-o și hărțuit-o în repetate rânduri din momentul în care a sesizat niște nereguli și a făcut contestație la tribunal.

„Am fost chemată la comisia de disciplină chiar în Vinerea mare, ca un fel de răstignire” Sibianca spune că se teme pentru viata ei și că a făcut sesizări la comisia de etică care i-a respins plângerile. Totul a pornit din cauza unei facturi. Mariana Rădulescu spune că Sabin Luca o vânează și hărțuiește încă din 2010 și nu e singura. „Domnul Luca m-a acuzat de nerespectare clauzei de confidențialitate, deși înregistra cu reportofonul ședințele, a declarat contabila de la Muzeul Brukethal. Femeia crede că a primit prea multe sancțiuni și trebuia să ia poziție față de persecuțiile la care este supusă zilnic.

Directorul Muzeului Brukenthal, Sabin Luca, a vrut să fie conciliant în declarația dată pentru Ora de Sibiu.

Am aflat. Da. Ce să fac? (..) Nu sunt în Sibiu acum. Este săptămâna mare și sincer eu nu vreau să particip nici cu gândul la astfel de lucruri. După săptămâna mare cu tot dragul încercăm să dezbatem treaba asta. (..) M-am săturat de provocări și tot felul de astfel de lucruri. (..) Ea dorește deja de o vreme destul de îndelungată anumite lucruri și o să vedem ce o să zică cei independenți de noi, respectiv justiția. (..) Justiția se va pronunța și tot ceea ce facem în viață cândva se întoarce. O să văd și eu mâine ce e pe acolo. (..) Eu zic că acum trebuie să ne aducem aminte că acum suntem creștini, iar apoi după ce trec sărbătorile intrăm din nou în viața aceasta zbuciumată care e și cu bune și cu rele. Mai multe nu comentez acum”, a declarat Sabin Luca pentru Ora de Sibiu.


Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Domnul manager minte si in Saptamana Mare, dansul era azi in jurul amiezii pe bvd Victoriei, nicidecum plecat din oras, dar e mai bine sa ne ascundem decat sa ne asumam caracterul pe care il avem si pe care il afisam doar acolo unde ne permite functia sau titulatura.