protest strada brukenthal sibiu muzeu mariana contabila

protest strada brukenthal sibiu muzeu mariana contabilaSituaţie fără precedent la Muzeul Brukenthal. Mariana Rădulescu, contabilul şef al Muzeului a decis să protesteze pe strada Brukenthal, vizavi de instituție, împotriva directorului instituţiei, Sabin Luca.

Contabila șefă a celui mai renumit muzeu din Sibiu, spune că Sabin Luca o terorizează pur și simplu și pe ea și pe colegii din muzeu. Mariana Rădulescu a vorbit în direct pentru Ora de Sibiu, despre motivele protestului ei și despre acuzațiile grave pe care le aduce actualului manager general de la Muzeul Național Brukenthal din Sibiu.protest strada brukenthal sibiu muzeu mariana contabila 2
Acesta spune că se simte vânată și hărțuită de Sabin Luca. Urmăriți mai jos declarațiile date de Mariana Rădulescu pentru Ora de Sibiu.

Join the Conversation

6 Commentarii

Lasă un răspuns

 1. Ce avem noi aici ? Un protest cu cineva mort de frica, si trei comentarii care n-au nici o legatura cu realitatea . Cine pleaca ultimul sa stinga lumina . Romania, noapte buna . Va meritati soarta .
  PS : Protest impotriva managerului ? la noi se numeste curaj, la voi cred ca nebunie…

 2. 2 femururi ,un brat si un bolero la o scara plus doi ochi deschisi ce iti simbolizeaza la psihologie? spune:

  ma scuzi ,tanti alina ca nu ma adreses nici cu tanti professor si nici profesoara sau invatatoare sau invatator si nici cu tovarase ,si in special ca nu vorbeam in clasa decat atunci cand eram intrebat ,si cu atat mai mult cand toata clasa facea pedeapsa in piciaoarele,si cu mainile sus ,eu executam aceasta pedeapsa impreuna cu toata clasa chiar daca nu vorbeam in clasa si la 2 femururi si un brat si un bolero la scara portalului din Armenia cu ochii mari deschisi ai scheletului picioarele noastre prin alte parti ale lumii de orfelinat erau picioare curate tot la fel ca si sufletele noastre curate ,la procentul 90, 10 al altora ca si in ziua de azi

  1. Auzi Inteligenta Suprema, sa stii si tu pe viitor sa nu te mai faci de rahat in public, functia nu are gen! nu te-a invatat nimeni la scoala( clasele I- IV ca nu zici doamna profesoara, ci doamna profesor).
   Noroc cu aceasta „contabila sefa”ca nu am ajuns asa ratata ca tine! Ca sa stii si tu, sunt multe persoane alaturi de femeia asta, care spre surprinderea ta e MAMA MEA!!!! Asa ca , ia-ti putin jegul asta de limbaj si intoarce-te putin in clasa a III- a !!!! Si evident, ramai acolo unde iti e locul si anume in clasa de jos!

  2. Iti multumesc pentru aprecieri, Talida Runcu. iti doresc mult sa ajungi la varsta mea, desi….Tare mi-ar placea sa stiu cu ce anume te ocupi….Mariana Radulescu