Vizită importantă la Avrig. Liderul CDU din parlamentul Germaniei a venit în oraș!

0 291

klingeisMiercuri, 27 Aprilie, Avrigul a fost gazda unei delegaţii compusă din Klaus Brähmig, liderul fractiunii CDU/CSU din Bundestag-ul Republicii Federale Germane şi Judith Urban, consulul Republicii Federale Germania la Sibiu.

Cei doi s-au aflat în Avrig pentru o vizită de lucru în cadrul careia au fost prezentate, de către Arnold Klingeis, primarul Avrigului, proiectele vizând dezvoltarea pe termen mediu şi lung a oraşului Avrig. Aceştia au aflat despre programele internationale şi naţionale, la care Avrigul a participat, privind revigorarea pieţei de muncă locală, creşterea eficienţei energetice şi planurile prin care se urmareşte independentizarea enegetică a oraşului. Brähmig s-a arătat încântat de aceste proiecte.
Klaus Brähmig este un politician german, membru a fractiunii Uniunea Crestin-Democrată, iar din 2002 reprezintă  circumscripţia electorală a disctrictului Sächsische Schweiz-Osterzgebirge, unul din cele 16 districte care compun land-ul Saxoniei, în Bundestag-ul Republicii Federale Germania.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.