klingeis

klingeisMiercuri, 27 Aprilie, Avrigul a fost gazda unei delegaţii compusă din Klaus Brähmig, liderul fractiunii CDU/CSU din Bundestag-ul Republicii Federale Germane şi Judith Urban, consulul Republicii Federale Germania la Sibiu.

Cei doi s-au aflat în Avrig pentru o vizită de lucru în cadrul careia au fost prezentate, de către Arnold Klingeis, primarul Avrigului, proiectele vizând dezvoltarea pe termen mediu şi lung a oraşului Avrig. Aceştia au aflat despre programele internationale şi naţionale, la care Avrigul a participat, privind revigorarea pieţei de muncă locală, creşterea eficienţei energetice şi planurile prin care se urmareşte independentizarea enegetică a oraşului. Brähmig s-a arătat încântat de aceste proiecte.
Klaus Brähmig este un politician german, membru a fractiunii Uniunea Crestin-Democrată, iar din 2002 reprezintă  circumscripţia electorală a disctrictului Sächsische Schweiz-Osterzgebirge, unul din cele 16 districte care compun land-ul Saxoniei, în Bundestag-ul Republicii Federale Germania.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns