fb img 1462101288720

Seful statului a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video prin care ureaza tuturor romanilor care sarbatoresc duminica Pastele, să aiba parte de „Sărbători Fericite”!

image

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video pe Facebook în care arată că Învierea Domnului este sărbătoarea luminii și a bucuriei, aducătoare de speranță și iubire creștină, și le urează „Sărbători Fericite!” tuturor celor care duminică sărbătoresc Paștele, anunta agerpres.ro.
„Învierea Domnului este sărbătoarea luminii și a bucuriei, aducătoare de speranță și iubire creștină. Este un moment care ne definește ca oameni, ne fundamentează ca societate și ne întoarce deopotrivă către Cel de Sus, către noi înșine și către cei din jur. Tuturor celor care sărbătoresc astăzi Paștele în țară și în străinătate — creștin-ortodocși, greco-catolici, penticostali, baptiști, adventiști de Ziua a Șaptea, creștini după Evanghelie și armeni — le doresc Sărbători Fericite, liniște în suflete și bucurie în familie. Hristos a înviat!”, spune președintele Iohannis în mesajul publicat pe rețeaua de socializare.
Șeful statului a participat împreună cu soția sa la slujba de Înviere oficiată în Dealul Mitropoliei de patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns